Ontdek jezelf

Zo bestel je E-learning
Nieuwsgierig naar jouw ontdekkingsreis? Sms dan: IK DEEL 1 (spatie) je emailadres naar telefoonnummer 4111. Hierna ontvang je automatisch de eerste ontdekkingsreis op het door jou opgegeven emailadres. Heb je DEEL 1 al gehad, sms dan DEEL 2 enz. Het kan dus ook interessant zijn voor iemand in jouw omgeving, doe hem of haar dan een ontdekkingsreis cadeau. E-learning kost eenmalig 0,90 euro.

Wie is de baas over jou?

Zelfontdekking is de sleutel tot groei, stabiliteit en houvast in je leven. Met het e-learning programma ga je een soort ontdekkingsreis beginnen naar jouw unieke innerlijke persoonlijkheid. E-learning geeft je bijzondere inzichten en veel nieuwe kennis. Je leert omgaan met die kennis en hoe je deze kan toepassen in jouw dagelijkse leven. Je neemt het heft in jouw leven in je eigen handen. Een intens geschenk aan jezelf.

Wat is E-learning?

Het programma is dusdanig opgebouwd, dat je na de cursus het programma regelmatig opnieuw kunt blijven gebruiken, als herinnering of als steun. Na elke lesthema beslis je in je eigen tempo om verder te gaan met e-learning. Het lesprogramma bestaat uit een opbouwend traject met telkens weer een stapje verder gaan op de ladder van zelfontdekking.

Enkele thema┬┤s van E-learning:

  • Subpersonen
  • Angsten en je valkuilen
  • Behoeften en afhankelijkheden
  • Eigen Waardes
  • Geloof in je successen.

Zo bestel je E-learning

Nieuwsgierig naar jouw ontdekkingsreis? Sms dan: IK DEEL 1 (spatie) je emailadres naar telefoonnummer 4111. Hierna ontvang je automatisch de eerste ontdekkingsreis op het door jou opgegeven emailadres. Het kan dus ook interessant zijn voor iemand in jouw omgeving, doe hem of haar dan een ontdekkingsreis cadeau. E-learning kost eenmalig 0,90 euro.

Veel succes met het ontdekken van jezelf,
Paul Vaessen
Reiki en Shamballa Master
Light Body Teacher
Personal Counsellor/Coach
Holistic Pulser/Masseur

Meer informatie over E-learning of andere cursussen klik hier.